Home2017 BlogsJuiste verfkleur? Neem je kastdeur mee! Log in

Comments

Juiste verfkleur? Neem je kastdeur mee! — 4 Comments

 1. Hoi Nardi,

  Goh, wat een gezellig huisje hebben jullie tot jullie beschikking. Daar zal het zeker heel goed toeven zijn. Ook nog een water vlak bij de deur, mogelijk iets om te vliegvissen en zo heerlijke forellen te vangen?

  Chrsta

 2. In dit meer kun je op zoiets als zalmforel vissen. Dus geen stroom genoeg voor vliegvissen. Maar… vlak in de buurt weer wél. Als we echt in het vissen willen duiken, maar dan in zoetwatervissen i.p.v. zoutwatervissen (dat we inmiddels onder de knie hebben), dan kunnen we bij Mari-Anne een visvergunning krijgen en… ze heeft een roeiboot aan het meer liggen. De actieve visvereniging zou ons ook op weg kunnen helpen. Wat vang je hier? Wat kun je eten? Ik zou best graag een kijkje willen nemen als zij hier ijsvissen! Dat lijkt mij een vak apart!

 3. Grappig, het blauw van de Loubère luiken!
  En ik ging naar Pruis om kleuren te bepalen voor àl het hout
  voor ons huis. Helaas kan ik hier niet uitvogelen om foto
  mee te sturen, dus dat gaat via App.
  Schilder-ze collega, Toppie!

 4. Nou jij het zegt, het is Loubère blauw! Dat kleurt heel mooi bij het Ronderød. Die doos met deze plaatselijke rode kleur heb jij via app ontvangen. Als het gaat regenen, begin ik aan de twee deuren binnen. Dat is minder werk dan die buitenmuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>