Home2017 BlogsMest nedbør på Venabu Log in

Comments

Mest nedbør på Venabu — 2 Comments

  1. Hoi Nardi,

    In zuidnoorwegen veel heel veel regen gevallen met stroomuitval tot gevolg. Hopelijk bij jullie minder ernstig?
    We duimen voor goed weer bij jullie.
    Gr Christa

  2. Venabu met de hoogste regenscore is heel dicht bij. Gelukkig staat Solhaug (de naam zegt het al) boven op een berg met een weg die 12% (!) stijgt of daalt, net van welke kant je komt. Dus… alle nattigheid vloeit weg. Op de camping onder aan de weg stonden wel plassen, maar die verdwenen ook snel. Ik vond het prachtig om de waterverplaatsing bij Atnfossen te zien. Maar de ravage voor andere mensen is groot. Huizen die zijn weggespoeld, onbegaanbare wegen etc. Hier was het dus nat, maar weinig schade, voor zover ik op het lokale nieuws hoorde. Op de DAB-radio staat de lokale NRK (Hedmark) op en af en toe pik ik wat mee van het nieuws.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>