Home2017 BlogsIn afwachting van: veldbloemen Log in

Comments

In afwachting van: veldbloemen — 6 Comments

  • Gaan we doen! We zijn vandaag met de bus haaks over onze langlauf-route gereden van hut naar hut. Op de Friisvegen. Die is alleen zomers helemaal open. ‘s Winters kun je daar alleen op de skies komen. Een mooi, ruig gebied. Blog komt nog.

 1. Mooie plaatjes! Die venebygdfjellet heb ik vorig jaar een keer rond gefietst vanuit Ringebu. Via weg 27 en 19 en dan vóór Atna via de Friisvegen terugnaar Ringebu. Pittig en prachtig. Ook met de VWbus. Ha en fortsatt fin ferie sammen!

  • Hei Marco! Laten we nu vandaag met de VW-bus dat zelfde rondje hebben gemaakt!? Fantastisch!!! Maar dat jij dit te fiets hebt gedaan? Petje af, namens ons beiden. Wat een “heuveltje op en heuveltje af” gebied, dát is nog eens fietsen!

 2. Hoi Nardi

  Bij foto 8 ….. Waar is het riet ? Ik denk dat je hier de Motacilla Flava tegen het gele lijfje liep ….. ( Gele Kwikstaart )
  En bij foto 10 het volgende …..Ik ga voor de Anthus Trivialis ( de Boompieper) . Die is overigens in het veld erg lastig te onderscheiden van de graspieper ( zéker zo van vóren gefotografeerd ) . Maar de biotoop ( open bosgebied ) en de wat duidelijkere lichte mondstreep duiden volgens mij op de boompieper . Veel plezier daar nog in je nieuwe huis ………….Ciao, Frits

 3. Gele kwikstaart en Boompieper. En zo kom ik dus aan namen! Van mijn gevleugelde vogelvrienden! Met dank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>