Home2017 BlogsIndrukwekkend på fjellet Log in

Comments

Indrukwekkend på fjellet — 2 Comments

  1. Gedem, geef mij de Veluwe maar, daar lopen deze broeders achter een hekkie en de zwijnen durven zich overdag niet te vertonen! Ik zou op m’n fietste in de broek doen en die hutten hebben niet eens een plee, laat staan douche! Brrrrrrrrr……

  2. Blijken wij tóch uit hetzelfde nest te komen 😉 Ik vind het zéér leuk achter het glas van de VW-bus. Harco betaalde de bom-penger. De koeien kwamen mij té dichtbij. Zijn wij geen watjes? Zeker als we bedenken dat opa koeien had???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>