Home2017 BlogsHut uit 1989 met uitzicht Log in

Comments

Hut uit 1989 met uitzicht — 2 Comments

  1. Hoi, we kunnen ons indenken dat jullie daar met veel liefde er een wonderlijk mooie hytte van kunnen maken. Mèt de wetenschap hoe het er in de winter uit kán zien. Heel veel succes èn genietmomenten toegewenst.
    De auteur achter het driedubbele raam met het zicht naar buiten dromend over………………

    • Toevallig hadden wij het er vandaag over, hoe het hier op de Rondane in de winter zou zijn. Eigenlijk weten we dit al een beetje van afgelopen winter in deze regio, maar dat waren niet zoveel ski-mijlen. Dat driedubbele raam? Ja, dat kan voor mij inspirerend zijn. Wij zijn benieuwd hoe onze toekomst er hier uit gaat zien. Of het nu huur of koop wordt? Zet mij achter een Noors raam met uitzicht en ik blog ijverig verder. Blogvoer te over 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>