Home2017 BlogsHuttenjacht dag Log in

Comments

Huttenjacht dag — 2 Comments

  1. Ja gaaf, maar die hut stond toevallig op dat zandpad en was niet eens te koop. Harco vindt een grasdak niks. Je hebt altijd een druppend dak boven jouw hoofd. De jongere Noren kiezen dit nu nog uit nostalgie, maar op nieuwe hutten begint het een beetje “nep” te worden. De hutten zijn zó groot, dat wij ons afvragen in wat voor’n kasteel deze mensen thuis wonen? En jij wilt vast niet weten hoe luxe zo’n grasdak is. Dan is de “knip” aardig platter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>