Home2017 BlogsEerste TUBB-dag Log in

Comments

Eerste TUBB-dag — 2 Comments

  1. Goeiemorgen,
    Ha, wat een leuk gezicht die sneeuwschoenen zo naast elkaar en dan in de wetenschap dat jij die van Harco draagt ?
    Prachtige omgeving, wat zullen jullie genieten. Top.
    Heel veel plezier toegewenst ?

  2. We hopen op ny snø! Dan kunnen we te ski. De bovenlaag is ijzig. Daarom lopen we zolang op de TUBB’s. En dat is véél leuker dan we dachten! Je sjouwt door een bos en zakt er relatief niet zo diep in weg. In de verse sneeuw. Rondom Solhaug ligt de sneeuw hoger dan mijn knieën. Kun je nagaan. Als je daar op laarzen mat camaches loopt! Dan kom je amper uit de voeten en wordt kledder. Nu liggen we regelmatig in een deuk, want die TUBB’s van Harco zijn té groot voor mij. Dan stap ik op de rand of achterkant en kan omkieperen. Zak je lekker een eindje in de wittigheid weg. We vermaken ons nu met vogels om het huis. We hebben gisteren diverse zaadbollen opgehangen en een zaadhuisje. Blog volgt nog. Eerst naar buiten. På tur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>