Home2017 BlogsGapahuk te ski Log in

Comments

Gapahuk te ski — 2 Comments

  1. Noren denken gelukkig wat minder in termen van “buitenlanders”. Wil je weten hoeveel makrelen wij gevangen hebben in Noorwegen. Maar dat was in onze boot-tijd. Wij kunnen bij Mari-Anne een dagelijkse visvergunning kopen. Zij heeft een bootje bij Setningen, het meer waar wij op uitkijken, liggen. Op mijn persoonlijke ‘bucket list” staat “het leggen van contact met een Noorse ijsvisser, zoals ik deze tegen kwam gisteren. Maar toen had ik maar één doel: dat pepperkakehus afmaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>