Home2017 BlogsMiep wandelaar en Jet bakstra Log in

Comments

Miep wandelaar en Jet bakstra — 3 Comments

  1. Veldig moro for meg å se på din blogg. Forstår ikke så mye av kommentarene, men det er jo en super reklame for området i Nederland. Vet du hva huset på bilde 27 er? Det er noe vi i Norge kaller Løe. Det er et lite hus/låve, som de i gamle dager oppbevarte høyet/gresset de høstet på utslottene. En utslott er et lite jorde som lå et stykke fra gården. Så kjørte de høyet hjem med hest og slede på vinteren. Spør om drikke forstår min forklaring.

    • Dere kan jo samarbeide! Nardi tar bildene, så skriver du under, Mari-Anne. Da blir det bra reklame for Solhaug. Og jeg vet: hvis du har vært der engang, så kommer du gjerne tilbake neste gang. Vi ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>