Home2017 BlogsUitgegraven op Solhaug Log in

Comments

Uitgegraven op Solhaug — 3 Comments

  1. Wow wat een winterse avonturen, helemaal geweldig. Volgens mij gaan al jullie wensen in vervulling. Veel plezier daar en een fijne jaarwisseling gewenst. Ik ben benieuwd naar alle Noorse eindejaars-gebruiken

  2. Van vuurwerk moeten wij het niet hebben, vertelde Mari-Anne. In grote steden is het sterk gereguleerd, zoals in Oslo.
    Geen gemis! Wij hebben een frituurpan gekocht en kunnen in de stabbur naast onze hut oliebollen bakken. Harco sleepte pakken oliebollenmix (gemak dient de mens) mee naar Solhaug. Het wordt een Noors-Nederlandse jaarwisseling, mét Champagne uiteraard. Dus een vleugje Frans ook nog. Tot die tijd blijven wij met volle teugen van de Noorse winter genieten, met de reuk van Rakfisk in onze neusgaten. Zalig om te eten, maar die geur?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>