Home2018 BlogsNatte voeten en gewelddadige straf Log in

Comments

Natte voeten en gewelddadige straf — 2 Comments

  1. Massa’s water…………………., maar jullie genieten
    Mooie tijd nog daar toegewenst
    Groetjes

  2. Het is werkelijk super in Ontario. We zijn bere moe van de indrukken. De natuur is afwisselend en overweldigend. Loof- en naaldbomen van allerlei soorten door elkaar. Dat maakt een foto erg kleurrijk. Vandaag 19 mei in “cats en dogs” van een regen toch nog 3 trails gelopen. We hebben onze tijd goed besteed en vanavond afgesloten met verse “trout” onder live music (gitaar en zang, met liedjes van Neil Young enzo), met fast-food-prijzen, dus…. wij klagen niet. Met wijn uit de New Country, zoals Canada, want wijn uit de Old Country komt bijv. uit Frankrijk. Mooi niet hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>