Home2018 BlogsVijf honden, twee busjes, vier mensen Log in

Comments

Vijf honden, twee busjes, vier mensen — 2 Comments

  1. Deze (werk)honden ervaren dit gelukkig niet zo. Zij springen er vrijwillig in en vinden het prachtig: op reis naar de volgende trekklus. Zij gaan liggen in die kooien, maar zolang ik er om heen loop te Paparazziën is er geen rust in de keet en blijven zij zitten. De kooien voor de honden van de professionele lange-afstand-sledenhondenrijders? Die zijn de helft! Ook daar springen zij met vreugde in na gedane arbeid. Deze honden van Dirk en Barbara liggen ‘s winters in Noorwegen buiten als zij tochten met elkaar maken. Geweldig gezicht. Ze graven zich heel rustig in en je hoort ze niet meer, totdat ze weer aan’t werk mogen. Dán gaan ze blaffend uit hun dak! Ze hebben één keer samen in hun tent geslapen toen een DNT-hut onbereikbaar was, maar toen was het héél erg koud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>