Home2018 BlogsFerry’s uit de vaart Log in

Comments

Ferry’s uit de vaart — 2 Comments

  1. Hoi Nardi,
    Is er een camping bij Larvik? Waar hebben jullie de bus neergezet? Kun je er ook met een tentje staan?
    Van de foto’s herken ik wegen waar wij zelf ook al hebben gereden en genoten, maar je geeft ons ook veel inspiratie voor nieuwe routes. Dank. Je blog blijft genieten om te lezen en te bekijken.
    Hartelijke groeten, Marjan

    • Jullie gaan dus nog naar Noorwegen! Stuk rustiger dan in het hoogseizoen. Wij doen dat niet weer! Het was een super drukke zomer. Nou ja, voor Noorse begrippen dan 😉 Dit weekend sluiten de meeste kleine musea. Voor de Noren is het seizoen voorbij. Het Fossehuset in Atnbrua is bijv. al dicht. Blijkbaar zet het bezoek na half augustus geen zoden meer aan de dijk. Jammer! Wij hebben gekampeerd in Gon, 10 minuten van de ferry in Larvik. Wij gaan op de heenreis altijd met Fjordline naar Langesund en de terugreis met Colorline vanaf Larvik. Die tijden passen ons beter, omdat wij daarna noordwaarts of zuidwaarts doorrijden. Op de camping in Gon kun je prima met de tent staan. Schone camping, aardige campingbaas. Je staat aan de Gonsbukta, met uitzicht op Larvik. Mooie plek! Veel plezier!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>