Home2018 BlogsDe grootste tragedie på fjellet Log in

Comments

De grootste tragedie på fjellet — 2 Comments

 1. Hoi Nardi ….Ik ga eens even googelen waarover die oorlog ging.
  Inderdaad , oorlogen zijn vaak “koningsdingen” ( of keizersdingen ) geweest.
  Gelukkig hebben we nu de EU en laten we hopen dat die IDIOOT uit de USA de wereld niet zó op z’n kop zet dat er weer ellende van komt.
  Als je ziet hoe WW1 in 1914 ontstaan is , dan gruwel je van de incompetentie van koningen , Keizers , politici, diplomaten etc.. (één grote internationale “club” van domme egocentrische, machtsbeluste klootzakken )

  Nu iets héél anders : bij foto 11 typ je iets over roofvogels . Inderdaad lijkt die vogel door z’n tekening erg op de Sperwer . Maar het is de KOEKOEK . Overigens een prachtige jaloersmakende foto ( als je die tenminste zélf gemaakt hebt …hahaha ) Ciao…..FRits

  • Foto 11 is omgedoopt tot Koekoek! Ik ging inderdaad op die staart af en was te lui om de Latijnse naam te vertalen. Twee tellen werk… Ik wed dat die domme Amerikanen die idiote blondie herkiezen! Hoeveel presidenten zijn gesneuveld na een “slippertje?” Deze betaalt zijn slippertjes af, de dames sputteren wat, het publiek smult en afzetten? Wij snappen er niks van, los van alle andere vreemde verhalen rond deze meneer. Goed voorbeeld doet goed volgen? Normvervaging. Voor Obama en Merkel heb ik respect. Voor deze man kan ik het écht niet opbrengen. Wat ik knap vind van de media is, dat er uitsluitend foto’s van een scheef-getrokken-tronie worden gemaakt. Alsof ze fatsoenlijke foto’s niet plaatsen? Die oorlog waar ik over schrijf was nog een ouderwetse veldslag. Heel plaatselijk, maar de lijkengeur van zoveel doden was zó doordringend, dat Noren uit de omgeving moesten verhuizen… De aanstichter was een Asperger. Super intelligent, maar geen greintje gevoel. Na zoveel doden schreef hij aan zijn zus, “dat hij wat verliezen had geleden”, maar dat ze daar wel overheen kwamen. Gelukkig ging hij daarna zelf voor de bijl! Ongelooflijk hoeveel ellende een man kan aanrichten met zijn lust om te veroveren. Expansie over lijken. Tja, de geschiedenis herhaalt zich nog steeds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>