Home2018 BlogsOliebollen Log in

Comments

Oliebollen — 5 Comments

    • Lieve Ron en Jocé,
      Super link! Ik zie ons zomaar een Unox worst bestellen, want de oranje Unox-muts zit in doos 33! We hebben net aandachtig jullie fotoboek bekeken. Wat een werk en wat waardevol. Dat kostte weer genoeg zout aan deze kant. Mooie tijden!!! Maar… die kunnen we inderdaad ook in Noorwegen maken, te voet of op de latten! De tekst in het omslag is goudomrand. Wederzijds! En als jullie opnieuw aan een lange zeilreis maken, dan laten we ons een gezamenlijke zeiltocht in een warm oord deze keer niet door gezondheid afpakken. Dat hebben wij hier, veilig op ons bankje, met elkaar afgesproken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>