Home2019 BlogsRood ochtendgloren vraagt om Suluvann Log in

Comments

Rood ochtendgloren vraagt om Suluvann — 4 Comments

  1. Wat is je blog goed aangepast, het is heel mooi om met een druk op de knop(foto) de hele foto te kunnen bewonderen.
    Nog meer meegenieten🥰

  2. Oi-oi-oi, ben je nooit bang om te verdwalen of de makke beer tegen te komen???
    Ik was bij die fietser achterop gesprongen!
    Wat een prachtige natuur, genieten!

  3. Ik heb altijd de GPS bij mij en zet bij de bus mijn 1e waypoint er in en laat de route meelopen. Dat zijn die leuke routekaartjes die ik blog. Dan kom ik altijd terug bij de bus! Naarmate ik vaker rond zwerf, wordt het gevoel dat ik kan verdwalen steeds minder, als ik dat al heb… Ik ben alleen bang voor koeien. De rest neemt de benen als ik of als wij er aan komen. Vandaag vloog een Sneeuwhoen over mijn hoofd. Als ik alleen ben, schrik ik daar wel van, want die beesten maken kabaal! Die fietser ging trouwens het pad op, waar ik vandaan kwam. Weinig springneigingen! Ik vond het bergpad naar beneden met de bus wél een onderneming!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>