Home2019 BlogsIldsjel Log in

Comments

Ildsjel — 2 Comments

  1. Let je wel een beetje op jezelf Nardi, niet in alle sloten tegelijk en verplichtingen van allerlei verenigingen en clubs op je nek.
    maar een dag met de sneeuwruimers mee had ik ook direct gedaan / gewild.

    • Nee hoor, ik heb 10 jaar vrijwilligerswerk gedaan, dus weet waar ik aan begin. Het woord “moeten” komt hier niet voor. Als men belt voor hulp en je kunt niet? Bellen ze de volgende. Woensdag ga ik weer afwassen, nadat de bejaarden vrolijk het pand hebben verlaten. Ik vervang dan de vakantievierende afwashulp, een gepensioneerde lerares. En besøksvenn? Daar verheug ik mij op, mits er wederzijds een klik is. Wil ik naar de Rondane? Dan sla ik een week of twee over. De fotogroep? Lijkt mij heel leerzaam. Ik heb een schitterende camera, maar ken amper de functies. Ik kan mij vast optrekken aan ervaren rotten in het fotovak! En op die brøyter? Dat komt er van zelf een keer van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>