Home2019 BlogsRv27 nattestengt Log in

Comments

Rv27 nattestengt — 2 Comments

  1. Nou, dat “watje” laat je maar buiten wege, ik doe een wedje dat jij mij er aan alle kanten uithuppelt op die ski’s!
    Alhoewel een bereconditie van de vele getrokken schaatskilometers en nu weer op de racefiets, denk ik toch dat het mij zal ontbreken aan de behendigheid die jij inmiddels hebt opgedaan, daar in t hoge-sneeuw-noorden!
    Gaan we nog een keer uitvogelen samen, lijkt me dikke pret, lig ik waarschijnlijk meer op m’n bek (sorry…schaatsterm) dan overeind op die ielige latten!
    Kus van je zus, doe mij maar n fiets!

  2. Nee hoor, ik ben niet snel. Ik ben een gezellige keutelaar op de løype, druk met foto´s maken en dus regelmatig een tussenstop! Ik ben gewend dat ik aan alle kanten word ingehaald. Ik doe namelijk geen wedstrijd met mijzelluf. Het gaat om de mooie beelden en de contacten, want die doe ik ook nog op. Een praatje op de route. Altijd leuk. En op je snufferd vallen op de løype? Jemig, jij staat rotsvast op die dunne ijzers op het ijs! Je kunt alpineskiën! Nou, dan hoef je nog maar 5% een beetje te leren lopen en je bent klaar voor de Trolløypa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>