Home2019 BlogsKyststi Sandefjord Log in

Comments

Kyststi Sandefjord — 4 Comments

    • Dat zal best, want die scheren zien er mooi beschut uit. Wij zijn er met de boot doorheen gevaren. We moeten toegeven, dat we peentjes hebben gezweet, want er liggen ook rotsen vlak onder water. Met de kano veel veiliger! Voor jullie een super gebied!

    • Dreigen? Er zijn twee mogelijkheden. Of jullie komen met de skies deze kant op als er sneeuw ligt of jullie komen onder zeil… Over de weg of door de lucht (luchthaven Sandefjord) kan natuuuuuurlijk ook. Wel vette wandelschoenen meenemen, zodat we jullie door de omgeving kunnen sleuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>