Home2019 BlogsBoomgaarden / frukthager Berger – Strømmveien Log in

Comments

Boomgaarden / frukthager Berger – Strømmveien — 2 Comments

  1. Wat een verschil met het noorden van het land, waar nu net de bomen hun verse blaadjes net aan laten zien. En de eerste krokussen gaan bloeien. Gras is voornamelijk nog geel maar als je goed kijkt in het hart van de pol, zie de de eerste sprietjes komen.

  2. Inderdaad een groot verschil! In het Noorden slaan ze de lente bijna over. Zodra de warmte daar doorbreekt, explodeert alles in bloei. Dat gras? Als het de smaak te pakken heeft is het in een week zo groen als gras. Het is ook een afstand tussen hier in het zuiden en het hoge noorden. Van Amsterdam tot Gibraltar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>