Home2019 BlogsMierenwoning / Maurbolig Log in

Comments

Mierenwoning / Maurbolig — 2 Comments

  1. Wat een verschil met het noorden van het land, waar nu net de bomen beginnen te ontspruiten. En de krokussen langzaam hun bloemen laten zien. Het gras is nog geel maar als je goed kijkt zie je de groene sprietjes vanuit het hart zich boven de grond uitwurmen.

  2. Ongelooflijk hè, zo´n groot verschil in één land! Wij verbazen ons iedere avond als we naar het NRK-nieuws kijken en de verschillen in de weerberichten zien! Zelfs in Svelvik is er een verschil. We werden vandaag gebeld om gefeliciteerd te worden. “Weet je, dat jullie straks langer sneeuw in de tuin hebben, omdat je zoveel hoger woont?” Dat hadden we inderdaad al gezien tijdens onze ritten langs het huis, voordat we het bod uitbrachten. Nou plaagt niemand ons met extra sneeuw…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>