Home2019 BlogsMan achter douche / Mann bak dusjen Log in

Comments

Man achter douche / Mann bak dusjen — 2 Comments

    • Best wel toch een beetje veel? Als we ‘s morgens binnenlopen, is het altijd een spannend moment om te zien hoe het schilderwerk van de vorige dag is opgedroogd. We hebben inmiddels het bodje (stellinghok), slaapkamer, keuken, badkamer boven en kastenkamer klaar. De grootste klus wordt de doucheruimte beneden en de natte ruimte (die de Noorse huizen hebben, omdat ze met natte bergschoenen enzo binnenkomen). Wij zouden deze zelf kunnen renoveren, maar dat mag niet in Noorwegen. Een deel moeten wij door professionals laten doen wegens certificering. Héél spijtig voor onze knip! Dus…. dat wordt een t.z.t. klus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>