Home2019 BlogsPrijsvergelijking / Prissammenlikning Log in

Comments

Prijsvergelijking / Prissammenlikning — 2 Comments

  1. Het is dan wél kwaliteit bij de Felles, gemengd zaad. En maar hopen dat er geen ‘fout’ zaad tussen zit. Ik las ergens dat er veel fout onkruid verspreid wordt met te goedkope zaadmengsels. Dat worden dan lastig uit te roeien planten die nuttige planten verdringen. Maar met die zak pure zonnebloemzaden zit je wel goed! Ik rij er ook even langs, bier en zaad…

    • Oi, ik heb dus twee zaken met gemengd voer naar binnen gesleept! Dit weekend de huisjes een plekje geven. Ben benieuwd hoeveel gevleugelde vrienden wij hier op bezoek krijgen. Misschien ook wel eekhoorntjes die hamsteren. De volgende lading haal ik weer bij Europris. Zonnebloemen in een bostuin. Eens kijken of dat gaat lukken in zomer 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>