Home2019 BlogsIkke meg! Ben ik niet! Log in

Comments

Ikke meg! Ben ik niet! — 4 Comments

  1. Onder de link zat een mooie Muen-verzameling, vooral die met dat rode zonlicht! Telde ik slechts één toppoging? Het lijkt ook makkelijker dan het is met die Noorse toppen. Veel gestrompel over grote blokken maar wel een uitdaging!

    • Ja, Muen is een échte Noorse top! Grote blokken waar je overheen moet klauteren. Je stijgt vanaf de bovenste helft op aan de achterkant. Dus… die ellende zie je niet als je begint aan deze klauterpartij. Ben er inderdaad maar 1x geweest. Gewoon pech: nat, sneeuw, teveel wind. Harco heeft Muen nog steeds op zijn lijstje staan. 1-0 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>