Home2019 BlogsVogelvoer / fuglemat Log in

Comments

Vogelvoer / fuglemat — 4 Comments

  1. Leeg TINE melkpak van 1 of 2 liter, DELFIA kokos matfett (waar je ook sjokolade bollen voor Kerst mee kunt maken met rijstpops!) touw, 2 sate prikkers. DELFIA ligt naast smør. DELFIA is ook lactose vrij (waar ik koekjes voor ex-buuf van heb gebakken)

  2. Jullie vakantie is naar ons idee meer dan verdiend. Geniet lekker samen en even geen verplichtingen, hoe vrijwillig ook.
    Veel skiplezier, fijne kerstdagen en jaarwisseling.
    Hartelijke groet en een knuffel van Ab&ine

    • Super bedankt! Het was een inspannend jaar met twee verhuizingen, integreren, contacten opbouwen, wennen aan cultuurverandering, nieuwe baan, klussen en klussen en zo-nog-wat-en-zo-meer. Inderdaad: de benen op tafel of in de løypes! Hopelijk genoeg momenten om het blog met fraaie plaatjes te vullen! Jullie ook fijne dagen samen en met familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>