Home2019 BlogsSvelvik-Tyrifjorden-Solhaug og snø/sneeuw Log in

Comments

Svelvik-Tyrifjorden-Solhaug og snø/sneeuw — 2 Comments

    • Het was inderdaad rustig. Maar voordat ik als ‘overdreven’ klink… Heerlijk op die Noorse wegen! Niet harder dan 60, 80 of 90 km. Amper verkeer en mooi schoon geveegd, voor de idioten die wel op weg zijn. Piggdekk? De beste uitvinding als je in Noorwegen woont! Pas op Venabygdsfjellet schoven we meters voorbij ons doel, maar het had dan ook een dag gesneeuwd op een ijslaag. Genoeg verse sneeuw op ijs? Zelfs piggdekk is er niet tegen op gewassen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>