Home2019 BlogsGenoeg sneeuw / Nok ny snø Log in

Comments

Genoeg sneeuw / Nok ny snø — 4 Comments

 1. Foto 14: ik ga voor de glanskop/løvmeis/Poecile palustris. Vanwege de bruinige borst en witte wang. Maar het ook zomaar een matkop/granmeis/ Poecile montanus kunnen zijn. Volgens de ANWB vogelgids lijken ze erg op elkaar. De app Bird ID gaf uitsluitsel. Prachtige foto’s overigens!

  • Ik ben het 100% met je eens, glanskop is ut. Je herinnert mij aan die app, die heb ik ook! Oeps. Ik ben een vogelkluns! Frits gelooft nog steeds dat het goed komt met mij, maar… ik weet beter 😉

 2. Hoi Nardi

  Ja , het komt écht goed.
  De plaatjes zijn overigens weer prachtig.
  Blijf ook deze winter lekker fotograferen….
  Vinden we leuk .
  Ciao….Frits

 3. Komen net terug van een wandeling op truger / sneeuwschoenen in de diepe sneeuw. Erik weet alles over wat leeft in het bos. Praat over een beer op zijn werk int bos en hij ruikt of er een beer rond struint. Elandsporen, vos, gaupe… Wat zijn wij al ver van de natuur verwijderd als je met hem het bos in loopt. Heel leerzaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>