Home2020 BlogsAltmuligmann på loftet / Klusser op zolder Log in

Comments

Altmuligmann på loftet / Klusser op zolder — 4 Comments

    • Best wel toch? Je bent vandaag precies een jaar geleden hier geweest. Dan is er aardig wat werk verzet hier! Harco heeft vandaag het dak schilderklaar. Grondverf en dan dakpannenverf. We zijn benieuwd!

    • Korona, hè?! Die houdt ons thuis en van de straat. De garage is binnen bijna klaar. De helft van het luik naar zolder ontbreekt. We hebben namelijk nog 3 katrollen nodig. Die hebben we niet. Ex-zeilers… Het dak van het huis zit in de verf en het huis is rondom geschilderd. Voor de winter probeer ik nog wat van de zijtuin te maken. Een deel tenminste, zodat er plantjes naast de geul met steentjes gepoot kunnen worden. Als het zulk mooi weer blijft, lukt het misschien nog om wat Klaver om zeep te helpen. In de garage staat een zak anti-onkruid, maar deze helpt niet tegen Klaver… ik wél!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>