Home2022 BlogsBlomst i hagen på Mariås. Bloemen in onze tuin thuis Log in

Comments

Blomst i hagen på Mariås. Bloemen in onze tuin thuis — 4 Comments

  1. De rups heet “groot avondrood “ en de vlinder is ook mooi, kijk maar even op obsidentify
    Mooie toer, ik heb genoten

    • Oeps, die rups. Die verbleef met minstens 40 naaktslakken in èèn hoekje van de tuin. Het stonk er gewoon. Hij was zo mega groot, dat hij samen met de naaktslakken mocht logeren in het groenafval. Harco vertelde, dat deze rups een zeldzaamheid is en dus de vlinder ook! Ik zit nu met wroeging. Help vliegen in een glas naar buiten, dus dit is een slechte beurt!

  2. Wát een prachtige tuin moet je hebben. Fantastisch zo eel bloemensoorten. En ook herkende ik de rups. Hebben wij ook eens gehad in de tuin. Errug mooi!

    • Een deel van de tuin is mooi en ander deel chaotisch. Het is bere moeilijk om hier structuur in de tuin te houden en bloemen aan de praat. We zijn precies in de groeizame periode op de hut. Ik heb inmiddels 6 dagen in de tuin gewerkt en er staan 6 mega grote plastic zakken met tuinafval in de garage. Ben nog niet eens klaar! Kwestie van volhouden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>