Home2022 BlogsFørste søndag i advent / Eerste adventssondag Log in

Comments

Første søndag i advent / Eerste adventssondag — 2 Comments

  1. Ziet er lekker uit , allemaal . Maar zie ik daar nou héle mergpijpen op de borden ? Lekker hoor , de merg eruit pulken en dan met een beetje peper en zout .Yummie

    • Je lijkt Harco wel. Ik gruwel er van, maar ik mag pas gruwelen als ik het gegeten heb… Het viel erg mee! Niet die merg, dat sla ik even over! Vrijdagavond hebben we pinnekjøtt gemaakt voor een vriend die hier het weekend logeerde, maar dan met alle toeters en bellen er aan en er bij. Kijk, dan heb ik mazzel, dan kan ik ‘ontwijkend’ eten 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>