Home2023 BlogsNå er det fire / Nu zijn het er vier Log in

Comments

Nå er det fire / Nu zijn het er vier — 4 Comments

    • Dat freubelen met het ijslicht, dat heb ik geprobeerd. Het ligt vast aan mij, maar alle onderdelen liggen op de bodem en niet netjes verdeeld in het bevroren water. Want dat ijslicht op dat blog ziet er fantastisch uit! Volgende vorstperiode op de hut opnieuw proberen. Dank voor de tip! Ik moest wel lachen om het gebruik van bloemen. Die zijn hier ”in de tuin” in de verste verte niet meer te vinden! Dat worden dennennaalden en zonnebloempitten 😉

  1. Jaha hoe je dat voor elkaar krijgt vroeg ik me ook al af. Zoek de truc……Die bloemen en blaadjes, die zullen uit de winkel moeten komen, rode bessen misschien haalbaar?

    • Bessen rond kerst, dat is inderdaad haalbaar. In de tuin blaadjes en rendiermos (ingevroren vast ook pittig) plukken onder de sneeuw is een lekker koud avontuur. Bloemen sla ik over. Ik vind het juist zo leuk, dat die ijslichten niks kosten (wij hebben hier gratis bronwater uit de bergen). Misschien ga ik nog eens een keer een rapportage maken over bloemen en bloemstukjes in Noorwegen. Dan hebben jullie dikke pret over de absurde prijzen (of meelij met ons). Nog los van vaste, bloeiende planten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>