Home2023 BlogsSnøfreseren gjør jobben sin / De sneeuwschuiver aan’t werk Log in

Comments

Snøfreseren gjør jobben sin / De sneeuwschuiver aan’t werk — 2 Comments

 1. Ik krijg de neiging de verwarming een tandje hoger te zetten terwijl ik alle winterse berichten en foto’s van jullie zie.
  Brrr, ik ben er nog niet aan toe, maar wel prachtige beelden.
  Toch bijzonder op afstand van een paar vlieguren zo’n groot verschil.
  Wij nog volop genieten van de herfstkleuren en jullie al midden in de winter.
  Zo’n glijbaan bergaf werkt wel op mijn lachspieren, vanmorgen had ik iets soortgelijks, op mijn kont van een duintop.
  Ik was met een excursie in de zeereep zoeken naar specifieke paddenstoelen.
  Na een uurtje klauteren ben ik afgehaakt en via het strand teruggelopen, een stuk comfortabeler.
  Sterkte en plezier

  • Hahaha, dan kunnen we elkaar dus een hand geven met die ‘lancering te bibs’!? Ik denk vaak aan jou, deze week, want wij rijden langs zoveel plekken waar jij ook bent geweest. Nu is het weer zo anders! Een groot verschil in temperatuur tussen NL en NO, maar ik leef hier op bij vorst en sneeuw. In pyama de vogels voeren? Het is gortdroog in de lucht! Mijn gewrichten roepen alleen maar ”jippie”! Die herfstkleuren: die zijn hier heftig, maar heel kort. Voorjaar en herfst komen in moordtempo voorbij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>