Home2023 BlogsFugletrekk / Vogels ringen en vogeltrek Log in

Comments

Fugletrekk / Vogels ringen en vogeltrek — 2 Comments

  1. Hoi Nardi , wat een mooi overzicht van gevangen / geringde ( trek)vogels . Interessant . Ook die ontmoeting van jouw Noors/ Belgische teller . Grappig hoe je die vond .
    Leuk allemaal …. Ciao…..Frits

    • De wereld in Noorwegen is klein! Ik zat in een KLM-vliegtuig naar Amsterdam vorig weekend. Tijdens het opstaan sprak het echtpaar naast mij mij aan. ”U bent Nederlandse?”. Ik: ”Ja, maar wij wonen in Svelvik en hebben een hut op de grens van Sollia en Rondane”. Zij: ”Onze buren in Vågå, die een hut hebben op Vågå, wonen ook in Svelvik”! Ik:”Nou, dan weet ik wie dit zijn! Dat zijn Niels Jan en Kristin”. BINGO! Tenslotte wonen er in Noorwegen maar 5,5 miljoen zielen! Ik ben benieuwd og Miro contact met mij opneemt in deze kleine Noorse wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>