Home2023 BlogsIsbryter på Drammensfjord / IJsbreker in het Drammensfjord Log in

Comments

Isbryter på Drammensfjord / IJsbreker in het Drammensfjord — 2 Comments

  1. Wat ongans mooi , witte bomen en ijs!
    En mega verstandig dat Tesla geweigerd wordt!! Er gaat een foto met verhaal op Facebook rond.. je ziet allemaal elektrische auto’s in een bevroren, bosrijke omgeving in de file op de autobaan staan. Alles bevroren, accu’s leeg, verwarmingen uit en niks doet t meer…..

    • Hahaha, maar dat is het probleem niet van de Zweden, Denen en Noren m.b.t. Tesla! Het stikt hier van de Tesla’s en dat gaat prima. Af en toe een slecht exemplaar er tussen en een in de berm, diep in de sneeuw (Tesla trekt te hard op voor de besneeuwde en ijzige wegen hier! en remt in de bocht voor jou, wat je juist niet wilt!). Nee, het weigeren zit um in de slechte regeling voor arbeidskrachten. Deze medewerkers mogen niet toetreden tot een vakbond! Dáar gaat het om. En de vakbond is in de nordiske landen super machtig. Het is zelfs raar als je geen lid van jouw vakbond bent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>