Home2023 BlogsFrivillighetsprisen Drammen / Vrijwilligersprijs Drammen Log in

Comments

Frivillighetsprisen Drammen / Vrijwilligersprijs Drammen — 6 Comments

    • De oorkonde hangt inmiddels op Vassås. We zijn super trots. Zegt één van de andere vrijwilligers vanavond tijdens kersteten op Vassås: ”Jij hebt nu drie jaar op een rij die prijs gewonnen!” En dat klopt! Eerst met de tuingroep van het verpleeghuis, vorig jaar met de woensdaggroep op de Vrijwilligerscentrale en nu dan met Vassås!

        • Vandaag, zondag de 10e, samen met Jan op de Vrijwilligerscentrale nog eens extra in het zonnetje gezet vanwege deze oorkonde. Ik kreeg rode oren van de toespraak van zowel Hilde (voorzitter Vrijwilligerscentrale) als Jan. Nu kent iedereen mij als ”potetsetter” oftewel: de aardappelpoter 😉

    • En zondag de 10e hebben we het nog eens gevierd op de Vrijwilligerscentrale. Ik kan geen taaaaaaaart meer zien 😉 Straks de fakkeltocht om 17 uur, weer naar Vassås, in het stikke donker in diepe sneeuw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>