Home2024 BlogsPå ski ved Liatoppen Vintercamping? / Te ski bij Liatoppen Wintercamping? Log in

Comments

På ski ved Liatoppen Vintercamping? / Te ski bij Liatoppen Wintercamping? — 4 Comments

  1. Had ik maar zo’n mooie vlecht! Het zijn fjellski, die dergelijke fraaie plaatjes hebben afhankelijk van de lengte die je koopt. Ik kreeg bijv. een leuke foto van iemand die op Sollia op pad was ”met de groeten van Amundsen, waarmee hij op stap was”. Vorig jaar met Pinsteren deze fjellski gekocht, net voor een laatste skitocht bij Friisvegen. Super skies!!!!!!!!!!!!!!!! Iets voor jou. Buiten de løypes. We hebben inmiddels verschillende vellen die onder deze skies passen: korte vellen in nylon en mohair, lange vellen in ….. We zijn zoooooo blij met deze skies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>