Home2024 BlogsI kolonne over Venabygdsfjellet Log in

Comments

I kolonne over Venabygdsfjellet — 4 Comments

    • Je ziet op de foto van dat bord ”dat de bergovergang open is” dat er tot Ringebu niks aan de hand was. De hele weg in 4,5 uur prima opgeschoten. Daar vergissen toeristen zich vaak in. Want… dan rijd je de bergen in naar een bergpas, zoals Venabygdsfjellet, en dan kan het zomaar spanndend worden. Vooral als het sneeuwt en het waait hard! Dan krijg je sneeuwstormen die sneeuwrichels over de bergweg leggen, waar de auto op wegschuift. En je ziet geen klap! We zijn het inmiddels gewend, een laatste 45 minuten in spanning van Ringebu naar Enden! De vorige keer dat we hier kwamen, waren we ook de laatste! Levert fantastische foto’s op 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>