Home2024 BlogsVB Airsuspension Almelo Log in

Comments

VB Airsuspension Almelo — 6 Comments

    • De VW-garage in Lier zouden we een hele fraaie doos met kleurrijke tie-wraps kunnen geven. Grapjurk die je bent!!! Maar… zelfs dat gunnen we die akelige lui niet! We genieten nog steeds na van de service die Jacco ons gaf incl. een leenauto! Zo kan het dus ook!

        • Hahahaha, misschien moeten we zo’n streek uithalen. Vegvesen, waar we de 25ste mei moeten opdraven, zit bijna naast die garage, dus we kunnen de monteurs zonder extra kilometers blij maken met tie-warps!

    • We zijn inmiddels in Hirtshals afgemeerd met een VW-bus die ut doet! Nu moeten we nog de lagers van 1 wiel laten controleren. Maar dat doen we na 25 mei, dus nadat de 2e EU-keuring bij Vegvesen plaatvindt. Want veromnderstel dat de ‘komende’ garage ook een stekker vernielt? ‘Komende’: we gaan op zoek naar een niet-merk-garage die VW-gereedschap heeft!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>