Home2024 BlogsHagenblomst på Frigjøringsdag / Tuinbloemen op Bevrijdingsdag Log in

Comments

Hagenblomst på Frigjøringsdag / Tuinbloemen op Bevrijdingsdag — 2 Comments

  1. Nou, mij valt dit nog enorm mee!! Goed gedaan zeg!!! O.K. bodembedekking ga je niet voor elkaar krijgen in dei paar tuinmaanden die je hebt denk ik, maar wel een aardige diversiteit en zelfs nog iets om te plukken voor op een vaasje -;). Jij hebt donkergroene vingers, geen twijfel aan.
    Ik zag verderop in je blog de reeen weer van je tulpen eten, potverdorie, goeie actie van je buurvrouwen!! Hier zijn het de naaktslakken die me te slim af waren bij het extra stevige nieuwe bieslook dat nog moest groeien. Soms helpt lavameel, maar niet als het natregent haha.

    • Naaktslakken zijn erger dan reeën. Die kunnen we aan met kliko’s en woldraad. Ik denk trouwens, dat die reeën langs de andere kant van de garage komen, dan waar de kliko nu staat! Gelukkig zijn de nieuwe bollen die in de zomer bloeien nog onder de grond. Ja, die buurvrouwen zijn super! Een grote schaar reserveren voor het kortwieken van de naaktslakken! Vieze rovers, ze stinken ook nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>