Home2016 BlogsOranje boven! Log in

Comments

Oranje boven! — 2 Comments

  1. Hahaha, ik lag op mijn knieën toen ik een foto van de vlag maakte, dus de mast lijkt groter dan deze is. Jullie vlag sleept aan onze paal zeker over de grond en dat mag toch niet volgens het vlaggenboekje?
    Bewaar anders het stuk dat jij inkort van die van jullie. Dan heb ik een herstel-stuk voor de onze, want het poeiert hier regelmatig en de onze waait dan uit zijn lijken en met jouw stukkie kan ik um dan herstellen.
    Kijk, zo help je mij dan toch nog uit de brand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>