HomeVogels e.a. dierenZwarte Haan Log in

Comments

Zwarte Haan — 3 Comments

 1. Hoi Nardi,

  Mooie en foto’s met leuke vertellingen!

  Na het weekend ga ik je bellen, ben nu een midweek weg en zit met een vriend in een huisje in, guess where…..,Tzummarum. Hondjes mee en genieten, o.a. bij Zwarte Haan geweest, Westhoek, Wierum en vandaag naar Moddergat, hopelijk mooie foto’s maken.
  Volgende week vertel ik je nadere details ?…..

  Lieve groeten,
  Ria.

 2. Ook dicht bij de deur is het genieten! En zo simpel met die VW-bus! Nederland is verrassend afwisselend. Van vlak Groningen tot glooiend Drenthe, volgepakt met fietspaden. Nu snappen we, waarom Drenthe dé fietsprovincie is. Maar… dat blog komt nog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>