Home2017 BlogsE6 =112 bellen! Log in

Comments

E6 =112 bellen! — 6 Comments

  1. Heej oudste zus…. wil jij mij failliet hebben? Vanwege de kuur heb ik nu een fors (écht fors) ontstoken oog. Erfenis van ma! “Gaat nooit meer uit uw systeem, net als een koortslip. U mag uw moeder hartelijk bedanken! Het was beter geweest als ze vaker haar handen had gewassen”, zei moeders huisarts. De kuur begon om de brandwond aan te pakken en nu hangt er een blauw, fors opgezwollen oog bij. Hoeveel alcohol wordt dát samen om een dierentuin om zeep te helpen? Ik heb in Ringebu de Vinmonopoli ontdekt, maar durf er niet binnen te lopen. Maandag terug naar de Noorse huisarts?

  2. Die opener is zeker 25 jaar oud, ik heb nog een veertigtal Deense varianten, mocht je er belang bij hebben. Van Dan Palletiser, een fabriek uit Denemarken die palletiseermachines maakt en ik nog een blauwe maandag vertegenwoordigd heb.

  3. Nee hoor, die van RobertPack liggen zowel op WH20 als hier in de hut. Dank voor het aanbod. Leuke herinnering aan “vroeguh”. Grappig dat er dus ook nog een bij moeder in Dalen lag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>