Home2017 BlogsTrabelifjellet Log in

Comments

Trabelifjellet — 2 Comments

  1. De roofvogelprijsvraag…sperwer of havik? Hij heeft van allebei wel wat. Zijn lastig te onderscheiden van elkaar. Hangt een beetje op de vlucht. Rechtlijnig, dan is het havik. Golvend, sperwer. (vrij naar ANWB vogelgids)

  2. Op deze Roofvogelprijsvraag (hahaha, hoe verzin jij het?) heeft nog een vogelaar met Sperwer gereageerd, maar ook met wat twijfel. Lastig hoor, vogels determineren! En nu is deze foto nog best helder. Ik wierp een blik in een vogelboek bij Henny. Dat lijkt mij een aanwinst op de verzameling die ik inmiddels heb aangelegd, namelijk:
    “Het vogelboek is de Pettersons vogelgids van alle Europese vogels.
    Uitgave Tirion, ISBN no 90-5121-003-5
    Een must voor de vogelliefhebber zegt men.”, aldus Henny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>