Comments

Jaloers makend! — 2 Comments

  1. Je kunt ook met de auto over de Grimsdalsvegen, maar dat kost 100 kr aan bompenger. Fietsers altijd gratis én bedre turopplevelser! Eén van de mooiste wegen in Norge! Vooral de oostelijke helft. Begin dan in Dombås langs de spoorbaan, dan vreselijk steil omhoog en na de bomkasse heerlijk naar beneden.

    Bedankt Nardi, voor de whisky en een comfortabel verblijf in de hytte!

  2. Fietsend of lopend zie je inderdaad véél meer! Dat blog met die grote zwarte koe? Die is genomen op het oostelijke deel van de Grimsdalsvegen. Wij pakken die route ook vaker. Bijna niet echt! Je zou er zó een film kunnen draaien. Er lopen DNT-wandelroutes… We zijn een paar keer vanaf Grimsdalshytte de bergen ingetrokken. Te voet, maar dan ben je al verder westwaarts. Oude boerderijen, gruver, “vee”. Wat wil een mens nog meer på tur?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>