Home2017 BlogsSneeuwtocht boven Foldallgruve Log in

Comments

Sneeuwtocht boven Foldallgruve — 2 Comments

  1. Dát is handig, mijn blog wordt automatisch voortgezet! Dan meteen maar even aanstippen dat een mooie rondwandeling niet vanzelf een duidelijk PAD oplevert. Want die was immers ondergesneeuwd en op de hoogste gedeeltes totaal onzichtbaar. Wat doe je dan als het point of no return al gepasseerd is? Juist, een richting gokken en doorgaan. Maar de fjellbjørk werd wel steeds hoger en met sneeuw werd dat kniediep doorzakken. Met de vloerverwarming in de Rallarstua in het vooruitzicht bleef de ergernis beperkt tot het uitblijven van hogere padmarkering.

  2. Hahaha, dat dacht je hè? Ik vond jouw sneeuwbeleving mooi passen bij de 1e sneeuwmelding uit Sjusjøen, die ik de dag ervoor blogde. Ik weet precies hoe jij je voelt, want zo ging het ook tijdens mijn tocht in het voorjaar naar Korsberghytte. Geen pad en tot boven mijn knieën der sneeuw in, terwijl op Solhaug mijn sneeuwschoenen liggen. Maar ik wist niet, dat er nog zoveel sneeuw zou liggen. Goede les! Ik zie jou worstelen en denken: “gewoon doorbijten”. Heb ik ook gedaan en daarna de kachel zó hard opgestookt om de boel te drogen, dat ik een raam open heb gezet (mooie foto op dat blog). Ik blijf lekker meegenieten vanuit Nederland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>