Home2018 BlogsTrondheim 1537, Enkhuizen 2018 Log in

Comments

Trondheim 1537, Enkhuizen 2018 — 3 Comments

  1. Anno is zeker de moeite van kijken waard. Ik zie alweer uit naar dit jaar, tenminste ik hoop dat ze doorgaan met de serie. Geschiedenis wordt leuk gepresenteerd.

  2. Anno is inderdaad de moeite van het kijken waard door de combinatie van elementen en dit ondanks het feit dat er elke week een deelnemer het programma moet verlaten. De groep van vorig jaar die Nardi nu volgt was het leukste om te volgen, vond ik dan, omdat ze elkaar veel hielpen en eerder voor de groep gingen dan voor individueel gewin. Dat hadden ze op de eerste dag met elkaar afgesproken en daar heeft iedereen zich aan gehouden, het hele programma door. Jammer genoeg wordt er dit jaar geen vervolg aan Anno gegeven.

  3. Jij slaat de spijker op de kop, Marjan! Ik kan nog een aantal afleveringen genieten van dit positieve groepsproces! Héél erg jammer, dat ANNO stopt, want het is leerzaam om de Noorse taal bij te spijkeren, je in de Noorse cultuur onder te dompelen en het programma biedt een brok geschiedenis!Spijtig, meer dan spijtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>