Home2018 BlogsHet voorjaar breekt los Log in

Comments

Het voorjaar breekt los — 3 Comments

  1. Hoi Nardi,
    We moeten het even stellen zonder Muen, Noorse kerken en de diverse vogels op de voederbakken. Gelukkig hebben we de bloemen nog. Ik keek al uit naar je bloemenfoto’s en zie … Hartelijk dank, het is weer genieten!
    Marjan

  2. Ha Noordgangers! Inderdaad genieten, die tuin die met tal van kleuren zomaar vanzelf vult. Wij zijn ons vaak niet bewust hoe mooi WH20 is, maar ook hoe mooi ons land. We hebben net onze Spaanse gasten uitgezwaaid. Zij zijn sprakeloos, verlaten ons land vol met indrukken. We hebben drie dagen niet anders gehoord als “ooohhh’s en aaaahhh’s”. De Kop van Noord-Holland, de Afsluitdijk, het nieuwe museum bij de Kazematten bij Kornwerd (doen!), Harlingen, door Friesland, de NOP, Flevoland…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>