Home2018 BlogsAvinor: Harco kommer! Log in

Comments

Avinor: Harco kommer! — 8 Comments

 1. Harco heeft net een mail gestuurd aan al zijn collega’s. De eerste reactie is al binnen van een collega die verdacht laat aan’t werk is 😉 Zijn directe collega’s en baas weten het al. Positieve, begripvolle reacties, doorspekt met “wat vreselijk jammer”!

 2. Hoi Nardi en Harco,
  Heel veel plezier in Noorwegen. Dat zal ongetwijfeld wel lukken, zeker als jullie gezondheid het aardig houdt. Succes met het zoeken van een huis daar en fijn dat jullie jullie huis in Nederland zo snel hebben kunnen verkopen. Hoewel dat nou ook weer niet zo raar is, zo mooi als vooral jullie tuin is geworden en gezien het uitzicht.
  Ik kom graag een keer bij jullie op de koffie als we naar Noorwegen op vakantie gaan. Hopelijk blijf je je blog schrijven, Nardi. Dan kunnen wij in Nederland jullie blijven volgen bij jullie verdere inburgering.
  Hartelijke groeten, Marjan

  • Ha Henk en Marjan,
   Een verkoop-tip voor een ieder die zijn huis wil verkopen: zorg dat het tip-top in orde is! Zowel binnen als buiten. En die blog-pagina’s? Dat kostte mij zeker drie weken werk, maar voor een potentiële koper is het toch heerlijk om zó uitgebreid rond te kunnen neuzen tijdens het overwegen van de aankoop?
   We hadden ons al lang geleden ingeschreven voor de “Emigratiedag Noorwegen” van Placement. Niet wetende, dat het bijna mosterd na de maaltijd zou worden. We gaan a.s. zondag wél, want emigreren naar een niet EU-land, maar een EER-land? Dat is een klus! Iedere dag vorderen we met de puzzel. Harco is vanaf 1 oktober vrij. Dan kunnen we op huurhuizen-jacht. En een D-nummer regelen in Oslo. Komen we tenminste nog eens op een politiebureau 😉
   Ik probeer in alle hectiek mijn blog bij te houden. Straks tweetalig?
   Jullie zijn van harte welkom op onze nieuwe stek in Noorwegen. Kan nooit ver weg zijn van Langesund of Larvik. Mooie 1e stop. We zoeken naar een huis met voldoende slaapkamers, dus….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>