Home2018 BlogsBlokkendoos verhuist zuidwaarts Log in

Comments

Blokkendoos verhuist zuidwaarts — 2 Comments

    • Dank jullie wel! We gaan ten zuiden van Oslo wonen en als je de ferry in Langesund of Larvik pakt naar Hirsthals op de kop van Denemarken? Dan ben je binnen een dag terug in ons mooie kikkerland!En vanaf het vliegveld Gardermoen, boven Oslo, ben je zó op Schiphol. Makkie. Dus het mooie Twente blijft bereikbaar! Emigreren naar Noorwegen is niet zó’n stap als naar Australië, Canada (zoon David) enzo. Als je dan terug wilt, kost het een berg geld en veel tijd én een jetlag 😉 David kan in Canada wel met zijn Engels terecht. Wij leren Noors. Gelukkig is Harco’s werk Engelstalig, dus hij kan op kantoor uit de voeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>