Home2018 BlogsEnergie-rover: huizenjacht Log in

Comments

Energie-rover: huizenjacht — 8 Comments

  1. Jullie gaan in ieder geval niet achteruit wat uitzicht betreft! Mooi hoor! Hebben ze in Noorwegen niet nog een facillitymanager en een paraveterinair nodig? 😉 Wat een mooi land!

  2. Wijs besluit genomen, én een leuk pittoresk huisje, én niet zo dicht bevolkt, én niet te ver van het wer, én genoeg faciliteiten in het dorpscentrum, maar bovenal een pracht uitzicht. Haven dichtbij dus buurten kunnen we altijd. Heel veel plezier en geluk straks toegewenst.

  3. We zitten inderdaad propvol belevenissen, Noorwegen is zeker prachtig en we zijn inderdaad twee stappen verder! We zijn nu (7 oktober) op Solhaug en vertelden Mari-Anne net, dat Harco twee maanden geleden vanaf Solhaug op sollicitatie ging bij Avinor. Hier zitten we dan in onze hut op de Rondane: nieuwe baan en een huurhuis in Svelvik. Dát hadden we twee maanden geleden niet kunnen geloven! Zeker niet dat WH20 dan “onder onze komt is verkocht”. Inmiddels heeft Harco weer contact met de broer van de nieuwe eigenaar van WH20, die ooit zijn docent was aan de universiteit van Nijmegen en nu assistent professor is. Zó klein is de wereld en zoveel mooie momenten beleven wij in betrekkelijk korte tijd!

  4. Dank je! En we zijn serieus hoor: kom “aan”, want aan “langs” hebben we niks! Bijkletsen, wandelen, kuieren en gewoon “even niks”. Kun jij vast ook gebruiken!

  5. O ja, er zijn dagelijks rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Luchthaven Sandefjord Torp. Nota bene uitgevoerd door de KLM! Goedkoper dan vliegen op Gardermoen. Bij tijdig boeken kost een ticket rond de 100 euro! Het is ong. 1 uur van ons huis in Svelvik, dus ophalen is zo geregeld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>